Coş  

Nici o pictura in cos

Livrare 0 Lei
Total 0 Lei

Coş Plăteşte

Picturi Noi

Toate picturile noi

Blogul Artistului

Picturi cu Peisaje Sunt 73 picturi de vanzare

Acum avem posibilitatea sa aducem in casele noastre frumusetea naturii prin picturile cu tema peisagistica. Cu totii iubim natura insa din pacate nu putem mereu sa ne bucuram de splendoarea unei paduri sau sa stam nestanjeniti pe malul unui lac. Prin picturile cu peisaje, putem insa sa aducem in casele noastre un suflu de energie dat de natura, o mica parte din frumusetea ei fara de seaman. Paduri dese, arbori aliniati cu deschidere intr-o minunata poienita, malul unui lac marginit de vegetatie luxurianta, varfuri montante, munti ce stau neclintiti sub cerul senin... acestea sunt doar cateva dintre temele abordate in colectia de peisaje ale acestei galerii de arta online. Speram ca in galeria noastra sa gasiti tabloul care surpinde armonios grandoarea peisajelor naturii, sa va bucurati de el in orice clipa a anului indiferent de locul in care v-ati afla.

Picturile cu piesaje ale artistului Popei sunt prezentate in paginile acestei galerii online, astfel incat oricine vizualizeaza creatiile sale, poate achizitiona la un pret convenabil pictura mult dorita. Prin aceasta galerie online, Popei face ca a sa colectie de picturi sa fie disponibila pentru toata lumea, peste tot in lume. Nu este nevoie sa faceti rezervari, sa aranjati mersul la o galerie de arta sau sa platiti ca sa participatii la licitatii doar ca sa cumparati un tablou original cu teme din peisajul ce ne inconjoara. La noi puteti gasi tabloul perfect care sa se potriveasca casei. Totul este la un click distanta prin procesul de inregistrare, adaugare in cos si finalizarea comenzii iar frumosul tablou cu peisaj pe care l-ati ales va atarna pe peretii casei in 1- 2 saptamani de la finalizarea comenzii dumneavoastre.

O creatie remarcabila ale acestei categorii cu picturi cu peisaje este ,,Cascada,, realistic realizata- aproape ca putem auzi cum apa tasneste in jos, pe suprafata stancoasa. In aceasta categorie gasim mai multe tablouri cu peisaje de toamna sau lacuri. Scenele de toamna sunt bogate in tonuri clare de galben si maro care in amestec cu cerul albastru si lacurile din imprejur ne fac sa ne dorim sa calatorim numaidecat intr-acolo. ,,The Green Wood,, este o pictura debordanta, plina de viata, cu frunzele sale verzi luxuriante si luminoare, care ne face sa simtim pentru o clipa dorinta arzatoare de-a alerga precum in copilarie.. ,, The River,, este de asemenea o lucrare de arta interesanta ce a fost recent adaugata spre vanzare in colectia de tablouri ale acestei galerii online.

Scenele si temele nu sunt singurele lucruri la care ar trebui sa ne uitam atunci cand dorim sa cumparam un tablou original. Avand in vedere ca trebuie sa platim o suma de bani pentru achizitie, foarte important este sa ne asiguram ca ceea ce primim este autentic iar artistul este recunoscut pe plan national, international. Cand cumparati arta din aceasta galerie, dorim sa va asiguram ca toate tablourile sunt originale si semnate de insusi marele artist Ioan Popei. Aveti dreptul de a returna produsul comandat in 10 zile lucratoare, de asemenea va garantam ca intreaga suma ce ati platit-o va va fi restituita integral. Puteti vizualiza picturile din galerie, puteti cumpara cu incredere pentru ca veti obtine intotdeauna lucrari de arta originale de valoare sentimentala inconmensurabila ale maestrului in arta pensonului si a culorii: Ioan Popei.